Over Mosmonster


Mosmonster werd in 1969 opgericht als eenmanszaak en bouwde door de jaren heen een unieke expertise en ervaring op. De groei van het bedrijf vertaalde zich in een expansie van zowel de technische knowhow als het aantal deskundige medewerkers. Vandaag is Mosmonster als gezonde, hedendaagse onderneming in Vlaanderen een vaste waarde in dakontmossing


Waarom Mosmonster? 


Mos bestrijden is geen sinecure en dient door vakmensen uitgevoerd te worden. 

Onze ervaring spreekt in ons voordeel. Het feit dat Mosmonster dag in dag uit, jaar in jaar uit met passie en toewijding daken ontmost, maakt dat u al die kennis en expertise in huis haalt. 


U kan eveneens op ons rekenen voor een piekfijne gevelreiniging. 


Onze medewerkers en uitrusting maken het verschil.


Mosmonster werkt enkel met goed opgeleide medewerkers en de meest professionele en gespecialiseerde reinigingsapparaten, machines en aangepaste wagens. Absoluut noodzakelijk om uw dak de beste behandeling en zorg te geven. Een dak dat Mosmonster reinigt, haalt u er meteen uit. 


Het milieu voorop. 


Ons werk heeft een rechtstreekse invloed op het milieu. 

Daarom werken we enkel met door ons ontwikkelde Mosmonster-producten die volledig biologisch afbreekbaar zijn. We zorgen er ook voor dat de werkomgeving geen schade ondervindt, planten worden bijvoorbeeld afgeschermd voor we van start gaan. Nadat we het mos op uw dak verwijderd hebben, sorteren we alle afval en laten we iedere werf netjes achter. 


Team  


Achter sterke zaakvoerder Filip Cauwelier, staat er uiteraard een team van gedreven medewerkers. De familiale sfeer in combinatie met de ervaren medewerkers zorgen voor een enorme meerwaarde. Nieuwe werknemers krijgen de kans te groeien onder de vleugels van experten met jarenlange ervaring. 


Een vraag of meer info over ontmossen van daken? Neem vrijblijvend contact op met Mosmonster.