Jarenlange ervaring en expertise

Mos bestrijden is niet eenvoudig en moet door vakmensen uitgevoerd worden. Met Mosmonster haalt u ervaring en expertise in huis. Dag in, dag uit ontmossen we daken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel, met passie en toewijding. Met altijd een efficiënt en duurzaam resultaat.

Mosmonster geldt al jaren als dé referentie voor dakontmossing en werkt enkel met goed opgeleide medewerkers en de meest professionele en gespecialiseerde reinigingsapparaten, machines en aangepaste wagens. Dit is absoluut noodzakelijk om uw dak de beste behandeling en zorg te geven. Een dak dat Mosmonster reinigt, haalt u er meteen uit.

Recente nieuwsberichten

MEER NIEUWS

Vraag uw gratis offerte aan

Mosmonster is de expert in milieuvriendelijke dakontmossing. Onze vakmensen bestrijden het mos op uw dak, snel en kwalitatief. Helemaal volgens de nieuwste ontmossingsmethodes. Daarnaast is Mosmonster ook specialist in het reinigen van uw gevel.

Mosmonster bezorgt u snel en vrijblijvend een gedetailleerde offerte. We wijken nooit af van de opgegeven prijzen en houden ons strikt aan de vooropgestelde planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Referenties

MEER REFERENTIES

Wist u dat wij ook uw gevel reinigen?

Mosmonster is niet alleen de expert in dakontmossing, maar ook in gevelreiniging. Heeft uw gevel last van groene, zwarte of witte aanslag? Of van andere vervuiling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

meer over gevelreiniging