Waarom we pionier zijn in wat we doen ...

In dakontmossingen is er รฉรฉn naam die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: Mosmonster. Wat begon als een bescheiden eenmansbedrijf in 1969, is uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van dakreiniging, met een unieke achtergrond als tak van het gerenommeerde Cauwelier dakwerken, een familiebedrijf met een stevige reputatie in de bouwsector.

Onze erfenis

Generatie na generatie heeft Cauwelier dakwerken een vooraanstaande rol gespeeld in de bouwsector, en deze positie is te danken aan een erflating van vakmanschap en toewijding. Het bedrijf heeft altijd gestreefd naar kwaliteit en klanttevredenheid. Deze kernwaarden zijn naadloos doorgegeven aan Mosmonster, dat als een dochteronderneming is ontstaan met een specifieke focus op de essentiรซle taak van dakontmossingen.

Dakdiagnose


De sleutel tot ons succes ligt in de jarenlange ervaring, die heeft geleid tot een unieke knowhow. Onze medewerkers worden getraind om diepgaande dakdiagnoses uit te voeren. Het vermogen om niet alleen te reinigen, maar ook de gezondheid van een dak te diagnosticeren, plaatst Mosmonster in een categorie apart. Door deze vaardigheid kunnen we niet alleen reageren op bestaande problemen, maar ook anticiperen op mogelijke complicaties, waardoor we proactief zorgen voor de duurzaamheid van jouw dak. Het is deze vooruitziende blik die Mosmonster tot een ware autoriteit maakt in de wereld van dakontmossingen.

Investeren in onze mensen


Daarnaast investeren we voortdurend in state-of-the-art reinigingsapparatuur, machines, aangepaste voertuigen, maar ook in onze medewerkers. Jaarlijkse opleidingen zorgen ervoor dat zij niet alleen op de hoogte zijn van de nieuwste technieken, maar ook dat veiligheid altijd voorop staat.

Ecologisch


Een van de zaken waar we het meest trots op zijn, zijn de producten waarmee we reinigen. Deze zijn biologisch afbreekbaar en bevatten geen gevaarlijke chemische stoffen, waardoor onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het vergiftigen van hun regenwater. Bij Mosmonster staat groen niet alleen voor het verwijderen van mos; het staat voor een milieuvriendelijke benadering in alles wat we doen.

Andere nieuwsberichten