Klaar voor de lente?

De lente staat voor de deur ๐ŸŒท

Hoewel het buiten nog fris is, komt de lente binnenkort om de hoek kijken. Tijdens dit seizoen bloeit alles op met levendige kleuren, maar de groene tint op je dak is iets wat je liever vermijdt. 


De voorbereidingen voor de zonnige dagen zijn reeds begonnen. In tegenstelling tot de meeste planten krijgt mos in het voorjaar de kans om te groeien. Mos gedijt namelijk goed bij weinig zonlicht en wat regen. Helaas is dit in Belgiรซ onvermijdelijk, waardoor mos op daken de kans heeft gehad om te gedijen. 


Na een herfst- en winterperiode kan uw dak er snel verwaarloosd uitzien.Tijdens een dakdiagnose brengen we het aantal vierkante meters, het type dakbedekking en de dakconditie in kaart. Samen bepalen we welke stappen jouw dak nodig heeft en welke afwerking het beste bij jou past.  Onze grondige aanpak, team van gespecialiseerde werknemers en hypermoderne apparaten zorgen ervoor dat zelfs het kleinste beetje mos niet opgewassen is tegen ons. 


Om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de zonnige periode, is het belangrijk dat wij op het juiste moment bij u langskomen.  Vraag daarom nu uw gratis dakdiagnose aan. 


Onze specialisten staan klaar om aan de slag te gaan en uw dak weer in topconditie te brengen. ๐ŸŒž๐Ÿก

Andere nieuwsberichten