Inspectie van uw gebouw met de drone

Gebouwinspectie

 

Onze drones voeren perfect en op een veilige manier inspecties uit op hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.  Hierdoor vermijdt u dure hoogtewerkers, stellingen en klimtechnieken. De foto’s in 4K-kwaliteit brengen alle mogelijke details, gebreken … in beeld. Ideaal voor inspecties, inventarisatie, infraroodmeting en probleemanalyse. 


Opmeting 


Met photogrammetry zijn we in staat om zowel gebouwen en installaties op te meten als bouw- en renovatiedossiers voor te bereiden. Verder kunnen we hiermee ook zonnepanelen inplannen en opmeten, dakdoorboringen voorbereiden voor machine- of silobouw, enz. 


Luchtfotografie en –video


 Zowel binnen (installaties, evenementen, pijpleidingen ... ) als buiten kunnen wij fotograferen tot 12MP en filmen in Full HD video.  Perfect om die gedroomde luchtfoto, videomontage van uw bouwproject of fotoreportage van uw bedrijfsgebouw te maken. Of u nu uw woning in beeld wilt of uw evenement in een ander perspectief wilt zien, de mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos. Samen met u zoeken wij de geknipte oplossing.


Voor vrijblijvend advies of een offerte, bel ons gratis op 0800 15 999. Wij helpen u snel verder.
Ander advies