Waarom moet ik mijn dak ontmossen

Elke dakbedekking wordt vroeg of laat geconfronteerd met mos of korstmossen. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de oriƫntatie, ventilatie en hellingsgraad. Mossen ontsieren niet alleen uw dak, ze zijn vaak de oorzaak van een versnelde slijtage.


Laat uw dak tijdig reinigen of ontmossen 


Zo voorkomt u niet alleen dat vuil en mos uw dakgoot of regenput verstoppen, maar ook dat uw dak er onverzorgd uitziet. Bovendien vermijdt u hoogoplopende kosten voor eventueel schadeherstel. Laat het dus niet zover komen! Mosmonster heeft ruim 45 jaar ervaring in het ontmossen van daken. Elk type dak ontmossen we op een professionele en gepaste manier. 


Professionaliteit in dakontmossing 


Vooraleer we het mos verwijderen, schermen we de werkomgeving goed af en brengen we een biologisch afbreekbare antimoslaag aan. Na twee weken reinigen en ontmossen we uw dak en brengen we een extra coating aan voor een optimale bescherming. We laten alles weer proper achter. 


Mosmonster bezorgt u snel en vrijblijvend een gedetailleerde offerte. We wijken nooit af van de opgegeven prijzen en houden ons strikt aan de planning van werkuren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 


Voor vrijblijvend advies of een offerte, bel ons gratis op 0800 15 999. Wij helpen u snel verder.

Ander advies