Mosmonster gaat in verlof!

Mosmonster gaat in verlof van 17/7 tot en met 21/7.


Het is zomer, de zon schijnt fel en de temperaturen bereiken nieuwe hoogtes. En dat betekent maar één ding: vakantie!
Zelfs onze geliefde Mosmonsters hebben besloten om even een adempauze te nemen en te genieten van welverdiende rust.
Voordat we echter volledig in vakantiemodus gaan, willen we graag met jullie delen hoe we ons bouwverlof zijn gestart met een spectaculaire zomerse BBQ.

Afgelopen vrijdag was een dag vol feestelijkheid en gezelligheid. We hadden al onze geweldige collega's uitgenodigd om samen te komen en te genieten van een heerlijke BBQ.Het was de perfecte gelegenheid om even los te komen van ons dagelijkse werk en de teamgeest te versterken. De sfeer was absoluut geweldig! Met vrolijke muziek op de achtergrond en de verleidelijke geur van gegrilde worstjes, was het moeilijk om niet in de feeststemming te komen. Iedereen ontspande en genoot van elkaars gezelschap.

Er werd gelachen, gekletst en herinneringen werden gemaakt. Het was geweldig om te zien hoe ons team zo hecht is en hoeveel plezier we samen kunnen hebben, zowel op het werk als tijdens ontspannen momenten zoals deze BBQ.

Om de ervaring levendig te houden, hebben we een verzameling foto's gemaakt. Ze vangen de vrolijke sfeer en de glimlachen van onze collega's perfect. Neem gerust een kijkje en geniet van de mooie momenten die we hebben gedeeld.

Bekijk de foto's hier ⤵️

Nu is het tijd voor ons om even op te laden en te genieten van een welverdiende vakantie. Maar maak je geen zorgen, we zullen jullie niet volledig in de steek laten! Blijf ons volgen op onze sociale media-kanalen, waar we jullie zullen blijven inspireren met propere daken.

Andere nieuwsberichten