Metalen daken

Een dak met dakpanplaten is opgebouwd uit metalen panelen ter grootte van meerdere dakpannen of het gekende damwandprofiel (bardageplaat). Het is een manier om een pannendak te imiteren op een economische wijze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen(Coating, Plastisol HPS, Polyester en Polyurethaan). Die platen kunnen perfect opnieuw geschilderd worden in de kleur naar wens.

1

Dakdiagnose + offerte

2 + 3

Voorbereiding + reinigen

4

Bescherming
antimos/coating

Stap 1: Dakdiagnose + offerte


Mosmonster stelt een vrijblijvende prijsofferte voor u op gebaseerd op een dakdiagnose ter plaatse. Volgende zaken spelen onder meer een rol in de prijsbepaling: afmetingen, daktype, vervuilingsgraad, ouderdom, waterafvoer, bereikbaarheid en toegankelijkheid woning, dakhelling en type dakgoot.


Vraag uw gratis offerte aan

Mosmonster is de expert in milieuvriendelijke dakontmossing. Onze vakmensen bestrijden het mos op uw dak, snel en kwalitatief. Helemaal volgens de nieuwste ontmossingsmethodes. Daarnaast is Mosmonster ook specialist in het reinigen van uw gevel.

Mosmonster bezorgt u snel en vrijblijvend een gedetailleerde offerte. We wijken nooit af van de opgegeven prijzen en houden ons strikt aan de vooropgestelde planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

VRAAG UW OFFERTE AAN