Natuurleien

Natuurleien bestaan in tegenstelling tot kunstleien volledig uit natuursteen. Dit duurzaam Europees topmateriaal wordt ontgonnen in  groeves die zich meestal bevinden  in Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Elke lei is uniek van kleur en geeft op die manier een authentieke en unieke uitstraling. 

1

Dakdiagnose + offerte

2

Voorbereiding + reinigen

3

Reinigen - ontmossen

4

Bescherming antimos

Stap 1: Dakdiagnose + offerte


Mosmonster stelt een vrijblijvende prijsofferte voor u op gebaseerd op een dakdiagnose ter plaatse. Volgende zaken spelen onder meer een rol in de prijsbepaling: afmetingen, daktype, vervuilingsgraad, ouderdom, waterafvoer, bereikbaarheid en toegankelijkheid woning, dakhelling en type dakgoot.


Vraag uw gratis offerte aan

Mosmonster is de expert in milieuvriendelijke dakontmossing. Onze vakmensen bestrijden het mos op uw dak, snel en kwalitatief. Helemaal volgens de nieuwste ontmossingsmethodes. Daarnaast is Mosmonster ook specialist in het reinigen van uw gevel.

Mosmonster bezorgt u snel en vrijblijvend een gedetailleerde offerte. We wijken nooit af van de opgegeven prijzen en houden ons strikt aan de vooropgestelde planning. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

VRAAG UW OFFERTE AAN