Pioniers in dakontmossing sinds 1986

Je dak ontmossen regio Oost-Vlaanderen?

Wij komen langs voor een gratis dakdiagnose!

  • Wij ontmossen daken over heel Oost-Vlaanderen
  • Onze experts hebben mer dan 45 jaar ervaring in   dakontmossing
  • De absolute nummer 1 in Vlaanderen
  • Hypermoderne, zelfontwikkelde technologie en apparaten

In 4 stappen ontmossen wij jouw dak

1

Gratis dakdiagnose en offerte

Onze experts komen langs voor een vrijblijvende prijsofferte ter plaatse. Daarvoor maken we een dakdiagnose en kijken we o.a. naar: welk type dak u heeft, hoe vervuild het dak is, hoe bereikbaar het dak is en welke voorzieningen er aanwezig zijn.

2

Voorbereiding en antimos

Als eerste zorgen we ervoor dat je woning afgeschermd is om schade te vermijden tijdens het reinigen. Voor we kunnen reinigen brengen we een biologisch afbreekbaar antimosproduct aan. Voor een goede werking laten we dit minimum 14 dagen inwerken.

3

Reiniging van jouw dak

Na min. 2 weken komen we langs voor de reiniging van het dak. We gebruiken een unieke methode met heet water van > 70°C dat zorgt voor de beste reiniging van jouw dak en het mooiste eindresultaat.

4

Aanbrengen bescherming

Nadat jouw dak ontmost is brengen we nog een preventie antimosbescherming aan. Dit product heeft een langdurige werking en zorgt ervoor dat jouw dak lang proper blijft!

Het resultaat van een dakontmossing

voor
na

Ontmossen & Coaten Betonpannen Sint-Antelinks

lees meer >
voor
na

Ontmossen keramische pannen De Pinte

lees meer >
Google Google review star Google review star Google review star Google review star

Super tevreden . Hele goede en beleefde werkers. Goede afspraken en kwamen hun afspraken na. De prijs van de offerte is de eindprijs. En alles proper achter gelaten. Ik raad deze firma dan ook bij iedereen aan.

nicole de hollander

Google Google review star Google review star Google review star Google review star Google review star

Zeer aangename samenwerking genoten. Communicatie verloopt zeer vlot. We hebben een duidelijke en correcte offerte ontvangen. Opvolgen van de werken gebeurt ook prima. We zijn zeer tevreden van het uiteindelijke resultaat.

Jochen Hebbrecht

Vraag een gratis dakdiagnose

Wij komen langs en maken een vrijblijvende offerte op maat

Mosmonster Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar dakontmossing regio Oost-Vlaanderen? Ons team van experts staat voor je klaar. Mos bestrijden is immers vakwerk. Met Mosmonster haalt u ervaring en expertise in huis. Reeds meer dan 30 jaar ontmossen we daken met passie en toewijding. Met altijd een efficiënt en duurzaam resultaat.

Mosmonster geldt al jaren als dé referentie voor dakontmossing en werkt enkel met goed opgeleide medewerkers en de meest professionele en gespecialiseerde reinigingsapparaten, machines en aangepaste wagens. Dit is absoluut noodzakelijk om uw dak de beste behandeling en zorg te geven. Een dak dat Mosmonster reinigt, haalt u er meteen uit.

We zijn ook actief in West-Vlaanderen en Antwerpen. Daar werken we vanuit onze vestigingen in Roeselare en Kontich.

Vestiging Oost-Vlaanderen

Poortakkerstraat 37B

9051 Sint-Denijs-Westrem

info@mosmonster.be