PROFESSIONEEL ONTMOSSEN VAN DAKEN  IN VLAANDEREN

Dak ontmossen - Daken ontmossen nodig?


Het mos op uw dak moet verwijderd worden?


Mosmonster is dé partner die u nodig heeft!

Laat ons uw dak ontmossen en garanderen een mosvrij dak op lange termijn!


Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en ons professioneel advies. Wij komen graag eens langs om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 


U ziet een groene aanslag op uw dak of gevel? Er is mosvorming op uw dak zichtbaar?


Dat is een natuurlijk proces en wordt veroorzaakt door het gebrek aan luchtcirculatie op het dak. Hierdoor ontstaan algen, mossen en korstmossen, vooral als uw dak ook in de schaduw ligt. Het onmossen van daken lost dit probleem op en verlengt aanzienlijk de levensduur van uw dak.


voor
na

Gratis dakdiagnose op maat


Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Waarom dak ontmossen?Het dak zal langer meegaan


Mos en algen op de dakbekleding zorgen ervoor dat het dak poreus wordt. Door de kleine gaatjes komt regenwater binnen en dit zorgt voor vochtproblemen binnen in huis zoals vochtplekken op de muren en schimmels. Dakgoten en regenpijpen raken niet meer verstopt


Als er mos op het dak groeit, dan verspreidt zich dit ook naar de dakgoten. Mos veroorzaakt verstopping en als het regent dan loopt het water niet goed meer weg. Bij felle regen kan het gebeuren dat het mos loskomt en meegevoerd wordt door de regenpijp. Dit kan eveneens verstoppingen veroorzaken. Vermijden van schade aan het dak  bij vriesweer


Mos en algen maken je dak poreus. Als het vriest zal het vocht uitzetten en grotere barsten en scheuren in het dak veroorzaken.Als dat gebeurt moet u zo goed als zeker een nieuw dak laten leggen. Vermijd dus deze grote kost en laat Mosmonster op tijd uw daken ontmossen.  De kwaliteit van het regenwater verbetert


Wanneer er mos in de regenput beland via de dakgoot en de regenpijpen, dan zal het verder groeien in de regenput. Dit zorgt voor een slechtere kwaliteit van het regenwater. De waarde van de woning stijgt

Mos veroorzaakt een groene schijn op de dakbekleding. Dit is niet mooi en de woning krijgt een onverzorgde uitstraling. Laat je gevels en dak ontmossen en je woning zal er weer als nieuw uit zien.voor
na


Mosmonster is dé pionier & specialist in Vlaanderen voor het ontmossen van daken en gevels.

Wij zijn actief in Vlaanderen en sturen onze technici naar elke woning in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of Vlaams-Brabant.


Waarom zou je Mosmonster laten jouw daken ontmossen?


  • ervaren techniekers met veel expertise
  • regelmatige extra opleidingen
  • gebruik van hoogwaardige producten
  • wij werken voor particulieren en bedrijven
  • meer dan 45 jaar ervaring- actief in gans Vlaanderen
  • uitstekende dienst na verkoop en opvolging
  • gratis en vrijblijvend advies en dakanalyse
  • scherpe prijzen
  • strikte agendaplanning
voor
na


Hoe gaan we te werk?


1

Diagnose en offerte

Wij komen graag langs om de staat van het dak te inspecteren. Daarna stellen wij een offerte op. De prijs van daken ontmossen wordt mede bepaald door de grootte van het dak, de soort dakbekleding, de leeftijd van het dak, de vervuilingsgraad, de toegankelijkheid van de woning, de helling van het dak en de dakgoten.


2

Voorbereiding

Om tot een perfect resultaat te komen, is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Zo gaan we de de werkomgeving afschermen waar nodig en nadien brengen we curatieve antimos aan die minimum 2 weken tijd nodig heeft en waardoor het mos zal afsterven.


3

Reiniging en dak ontmossen

Na 2 weken komen we langs om het dak intensief te reinigen. Onze machines beschikken over een hoog waterdebiet en een goede spoeling, dit zal uw dak minimaal belasten. We gebruiken warm water (+70°C)  en speciale reinigingskoppen om hardnekkig mos te verwijderen.


4

Preventie en antimos

We eindigen met het aanbrengen van een beschermingslaag. Onze antimos werkt preventief, is biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking na het ontmossen van daken.


Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!


Wij zijn de pionier in het milieuvriendelijk ontmossen van daken. Bovendien reinigen we ook uw gevel!


Onze techniekers beschikken over veel expertise en bestrijden het mos op uw dak snel en vakkundig. Door middel van toolboxmeetings en permanente opleidingen waken we over de constante kwaliteit.


We gebruiken de nieuwste technieken en producten met respect voor de natuur. We garanderen u een dak zonder mos.

Kies hieronder jouw dakbedekking